Inrichting van een home gym

Wil je sporten wanneer het jou uitkomt in het comfort van je eigen huis en denk je eraan om een home gym in te richten? In veel gevallen is het inrichten van een home gym efficiënter en op de lange termijn ook nog goedkoper, om nog maar te zwijgen van het comfort van je eigen fitnessruimte.

Het inrichten van een home gym biedt tal van voordelen. Steeds meer mensen worden zich er van bewust en zetten de stap naar een eigen plekje. Wij weten precies hoe je een fitnessruimte voor jouw doeleinden inricht en hoe je er de juiste fitnessapparatuur voor uitkiest.

Start de conversatie

Een plekje binnen je huis waar je aan jezelf kan werken

We hebben reeds vele projecten uitgewerkt voor mensen die klaar waren voor de volgende stap. We richten een ruimte in waar je kan trainen zoals je het in de sportschool gewend bent.

We merken dat eens mensen de stap zetten, hoe klein dan ook, ze niet meer terug kunnen naar het trainen in een commerciële fitness setting. Het gemak, het comfort en de volledige controle zijn aspecten die je nergens anders terugvindt.


We bekijken samen alle mogelijkheden en we begeleiden je om de beste keuzes te maken in de fitnessapparatuur die je nodig hebt, alsook de inrichting van de hele fitnessruimte.

Uiteindelijk zal deze ruimte er een zijn waar je jouw ding kan doen wanneer het jou uitkomt.
Bespaar tijd en geld door onze ervaring

"De ervaring van Fitness Trading zorgt ervoor dat je snel de perfecte gym inrichting hebt voor een geweldige prijs"

Enkele voordelen:
Meer dan 25 jaar ervaring
De beste in de industrie schonken ons reeds hun vertrouwen
Een gedeelde passie voor fitness
Enkel materiaal van de hoogste kwaliteit
Professionele begeleiding
100% tevredenheidsgarantie
Projecten

Sporten wanneer je wil, gewoon thuis!

Ookmet een beperkte ruimte en een beperkt budget kan je je project uitwerken. Fitnesstradingbekijkt samen met jou de grootte van de ruimte, waar je je op wil focussen,welke doelen je wilt behalen en welke fitnessapparatuur je het beste kiest.
Virtuele Tour

Een virtuele wandeling door jouw toekomstige home gym

Een van onze favoriete onderdelen tijdens het proces om een nieuwe ruimte in te richten is onze 3D tour. Nadat jouw op maat gemaakte selectie van toestellen en apparatuur klaar is gaan we deze installeren in een virtuele simulatie van jouw eigen ruimte.

Op deze manier kan je al eens rondwandelen in jouw toekomstige home gym en oordelen of alles correct aanvoelt. Je kan de fitnesstoestellen alvast een plaats geven en op voorhand bepalen wat het meest efficiënt is. Dit is volgens ons absoluut een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je de juiste selectie van toestellen aankoopt.

Start de conversatie

Ben je klaar om de eerst stappen richting een home gym te zetten? Start vrijblijvend de conversatie via onderstaand formulier.
“De begeleiding en de kennis van Fitness Trading bij de inrichting van mijn fitnessruimte was echt een geweldige ervaring”
Joe Harper, Antwerpen