Ongeëvenaarde ervaringen!

De commerciële cardiovasculaire producten van Spirit Fitness hebben het allerbeste ontwerp, de allerbeste technologie en zijn van topkwaliteit. Ze bieden uitstekende prestaties en zijn in elke commerciële omgeving een betrouwbare oplossing.
Ons commerciële assortiment biedt een verscheidenheid aan verschillende cardiotoestellen met verschillende trainingsprogramma's om het maximum uit elke sporter te halen.

Het Spirit Fitness verhaal

We ontwikkelden onze eerste loopband in 1983, met het simpele idee om onze klanten apparatuur van de hoogste kwaliteit te geven en hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Nu, vier decennia later, is het dat simpele idee dat ons vandaag de dag nog steeds

motiveert bij het ontwerpen en ontwikkelen van elk apparaat dat de naam Spirit Fitness draagt. Wij zorgen ervoor dat elk nieuw apparaatontwerp voldoet aan dezelfde veeleisende normen die het Spirit Fitness-merk hebben gevormd.

Loopbanden

Een Spirit Fitness loopband combineert perfect design met opmerkelijke details en voorziet je van de beste training met een natuurlijke loopervaring. Een sterk verminderde impact op het lichaam, meer comfort en een superieure entertainment-beleving, zijn enkele voordelen van hardlopen op een Spirit fitness loopband.

Crosstrainers

Een stevig stalen frame, ergonomisch ontworpen handgrepen en een comfortabele staplengte geven je de training die je motiveert en waarmee je doelen bereikt.

Fietsen

Een verstelbaar ergonomisch gevormd zadel, een biomechanisch correcte positionering waardoor de spanning op de knieën en gewrichten wordt beperkt, een gemakkelijke verplaatsing en toegankelijkheid zorgen voor een verhoogd comfort tijdens de workout.

Stair climber

De Spirit Fitness Stair Climber is een betrouwbaar fitnesstoestel dat tot de top behoort! Het garandeert een uiterst stabiele trainingservaring, ook tijdens de meest intensieve workouts.

Roeitrainer

Het waterweerstandssysteem geeft je
een training die voelt alsof je echt op het water roeit. Het design, gecombineerd met hoogwaardige onderdelen, garandeert een maximale duurzaamheid en een intensere cardio-ervaring.

Gratis Projectanalyse

Ben je klaar om de eerst stappen te zetten richting de inrichting van jouw fitnessruimte? Start vrijblijvend de conversatie via onderstaand formulier.
“De begeleiding en de kennis van Fitness Trading bij de inrichting van onze fitness was echt helemaal top!”
Ben Verhoef