PowerBlock, het hoogtepunt van prestaties!

De uitvinding van de PowerBlock-halters maak het sporten voor elke fitnessfanaat veel eenvoudiger. Het PowerBlock-concept is gewoonweg fantastisch door zijn eenvoud. Waar je anders een reeks halters van verschillende gewichten naast elkaar zou moeten leggen of op elkaar zou moeten stapelen, passen deze gewichten in elkaar, zoals schalen van een servies. Zodoende nemen de PowerBlock-halters heel weinig plaats in, wat niet alleen handig is tijdens het sporten, maar ook praktisch bij het efficiënt inrichten van een sportruimte.

In één woord: super! De PowerBlock-halters zijn werkelijk ‘world’s best’!

Een PowerBlock bestaat uit een aantal onderdelen die in elkaar passen, elk met een zwaarder gewicht. Deze worden aan elkaar geklikt met een zware, dubbele pin. Deze pin wordt met een sterk elastiek aan het handvat van het middelste deel van de gewichten bevestigd. Je schuift de pin tussen de gewichten om een ​​bepaald

gewicht te selecteren en bevestigt deze aan het handvat. Vervolgens til je het gekozen gewicht op met de gewichtsgreep en je kunt beginnen met je oefeningen. Zo gemakkelijk kan een oefening zijn!

En belangrijk: de PowerBlock’s worden steeds per paar verkocht.

Pro Serie

De Pro-serie heeft een gestroomlijnde designlook en een kleurcodering voor de gewichtsaanduiding. Deze versie heeft ergonomische handgrepen en gewichtsschijven met een duurzame en schokvaste urethaan coating.

Commercial Serie

De PowerBlock commerciële halters staan aan de absolute top voor professionele krachttrainingsapparatuur. Het nieuwe handvat heeft 50% meer ruimte en wordt geleverd met onze eerste gekartelde stalen greep voor extra controle en comfort.

Accessoires

PowerBlock biedt alle producten en accessoires die nodig zijn om de perfecte training te voltooien. Ervaar het beste van functionele training met de Power Bench, Pro standaarden en meer...

Vertrouwd door talloze professionele sport- en militaire faciliteiten voor duurzaamheid, ruimtebesparend ontwerp en uitstekende prestaties, kunt u rekenen op PowerBlock's commerciële verstelbare halters, halterbanken en rekken om de klanten van uw sportschool te ondersteunen.

Gratis Projectanalyse

Ben je klaar om de eerst stappen te zetten richting de inrichting van jouw fitnessruimte? Start vrijblijvend de conversatie via onderstaand formulier.
“De begeleiding en de kennis van Fitness Trading bij de inrichting van onze fitness was echt helemaal top!”
Ben Verhoef