Inrichting van een fitnessruimte voor sportclubs

Ben je bij een sportclub en denk je dat een ingerichte fitnessruimte een meerwaarde kan betekenen voor jouw club? In veel gevallen voorzien sportclubs een ruimte waar hun spelers/leden hun training kunnen verbreden en vervolledigen.

Het inrichten van een fitnessruimte biedt vele voordelen en steeds meer clubs zetten de stap naar een eigen plekje. Deze faciliteiten in-house hebben biedt vele voordelen, zowel voor gemak als voor de kwaliteit van de training. Wij weten precies hoe je een fitnessruimte voor jouw sportclub inricht en hoe je er de juiste fitnessapparatuur voor uitkiest.

Start de conversatie

Een plekje waar sporters hun training kunnen verbreden en vervolledigen

We hebben reeds vele projecten uitgewerkt voor sportclubs waar een ruimte werd ingericht waar ieder lid terecht kon voor net dat tikkeltje extra binnen de training.

We richten een ruimte in waar in het volste comfort hard getraind kan worden, net zoals je het in de sportschool gewend bent. We merken dat deze toevoeging voor veel clubs het verschil maakt.
De speler kan de training verbreden en de intensiteit gaandeweg verhogen. Ook is het een goede preventie voor blessures, alsook een sneller herstel indien ze toch voorvallen.

We bekijken samen alle mogelijkheden en we begeleiden je om de beste keuzes te maken in de fitnessapparatuur die je nodig hebt, alsook de inrichting van de hele fitnessruimte. Uiteindelijk zal deze ruimte er een zijn waar ieder lid zich goed in voelt en die de filosofie van je sportclub vertegenwoordigt.
Bespaar tijd en geld door onze ervaring

"De ervaring van Fitness Trading zorgt ervoor dat je snel de perfecte gym inrichting hebt voor een geweldige prijs"

Enkele voordelen:
Meer dan 25 jaar ervaring
De beste in de industrie schonken ons reeds hun vertrouwen
Een gedeelde passie voor fitness
Enkel materiaal van de hoogste kwaliteit
Professionele begeleiding
100% tevredenheidsgarantie
Projecten

Fitnessclub op maat van de klant!

Kleinschalige fitnessclubs zijn ideaal voor de ietwat klantdie nood heeft aan persoonlijke begeleiding en aanpak, trainingen op maat of meerprivacy. De kleinere clubs zijn ook ideaal voor klanten die nood hebben aan degezelligheid en intimiteit van de kleinere club.
Virtuele Tour

Een virtuele wandeling door jouw toekomstige fitnessruimte

Een van onze favoriete onderdelen tijdens het proces om een nieuwe ruimte in te richten is onze 3D tour. Nadat jouw op maat gemaakte selectie van toestellen en apparatuur klaar is gaan we deze installeren in een virtuele simulatie van jouw eigen ruimte.

Op deze manier kan je al eens rondwandelen in jouw toekomstige fitnessruimte en oordelen of alles correct aanvoelt. Je kan de fitnesstoestellen alvast een plaats geven en op voorhand bepalen wat het meest efficiënt is. Dit is volgens ons absoluut een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je de juiste selectie van toestellen aankoopt.

Start de conversatie

Ben je klaar om de eerst stappen richting een fitnessruimte te zetten? Start vrijblijvend de conversatie via onderstaand formulier.
“De begeleiding en de kennis van Fitness Trading bij de inrichting van onze fitnessruimte was echt een geweldige ervaring”
Joe Harper, Antwerpen