Gym inrichting voor de zorgsector

Als professioneel zorgverlener zoals kinesitherapeut of osteopaat weet je dat een goed ingerichte fitnessruimte een zeer belangrijk onderdeel van je praktijk is. In deze sectoren wordt vrijwel altijd een ruimte voorzien waar de therapie vollediger kan worden uitgeoefend.

Deze faciliteiten in-house hebben biedt vele voordelen, zowel voor gemak als voor de kwaliteit van de therapie. Wij weten precies hoe je een fitnessruimte voor jouw praktijk inricht en hoe je er de juiste fitnessapparatuur voor uitkiest.

Start de conversatie

Een plekje binnen jouw praktijk waar mensen begeleid en genezen worden

We hebben reeds vele projecten uitgewerkt voor zorgverleners net als jij. We richten een ruimte in waar iedere patiënt terecht kan voor net dat tikkeltje extra binnen de praktijk.

We merken dat deze toevoeging voor veel mensen - zowel zorgverleners als patiënten - het verschil maakt. De zorgverlener kan het aanbod aan ingrepen en technieken verbreden. Vervolgens kan de patiënt dit zelf in de praktijk omzetten voor een betere en snellere revalidatie.


We bekijken samen alle mogelijkheden en we begeleiden je om de beste keuzes te maken in de fitnessapparatuur die je nodig hebt, alsook de inrichting van de hele fitnessruimte.

Uiteindelijk zal deze ruimte er een zijn waar je patiënten zich goed in voelen en die de filosofie van je praktijk vertegenwoordigt.

Bespaar tijd en geld door onze ervaring

"De ervaring van Fitness Trading zorgt ervoor dat je snel de perfecte gym inrichting hebt voor een geweldige prijs"

Enkele voordelen:
Meer dan 25 jaar ervaring
De beste in de industrie schonken ons reeds hun vertrouwen
Een gedeelde passie voor fitness
Enkel materiaal van de hoogste kwaliteit
Professionele begeleiding
100% tevredenheidsgarantie
Projecten

Een fitnessruimte als aanvulling van de behandeling!

Ben je een professioneel zorgverlener? Kinesitherapeut of osteopaat? Heb je fitnessruimte bij je praktijk? Dan weet je hoe belangrijk deze ruimte is voor jouw klanten in het verlengde van hun behandeling.
Virtuele Tour

Een virtuele wandeling door jouw toekomstige fitnessruimte

Een van onze favoriete onderdelen tijdens het proces om een nieuwe ruimte in te richten is onze 3D tour. Nadat jouw op maat gemaakte selectie van toestellen en apparatuur klaar is gaan we deze installeren in een virtuele simulatie van jouw eigen ruimte.

Op deze manier kan je al eens rondwandelen in jouw toekomstige fitnessruimte en oordelen of alles correct aanvoelt. Je kan de fitnesstoestellen alvast een plaats geven en op voorhand bepalen wat het meest efficiënt is. Dit is volgens ons absoluut een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je de juiste selectie van toestellen aankoopt.

Start de conversatie

Ben je klaar om de eerst stappen richting een fitnessruimte te zetten? Start vrijblijvend de conversatie via onderstaand formulier.
“De begeleiding en de kennis van Fitness Trading bij de inrichting van onze fitnessruimte was echt een geweldige ervaring”
Joe Harper, Antwerpen