Gym inrichting voor professionele doeleinden

Jij weet hoe je ervoor zorgt dat jouw doelen behaald worden. Wij weten hoe je de juiste fitnessapparatuur uitkiest om hier de perfecte ruimte voor in te richten.

Start de conversatie

Niet zomaar een gym, een plaats waar doelen behaald worden

We hebben reeds vele projecten uitgewerkt voor allerlei doeleinden waar mensen fitness materiaal wilden kopen om hun droom en die van de mensen rondom hen waar te maken. Iedereen heeft een eigen manier van trainen en heeft verschillende fitnesstoestellen nodig. Een ding hebben ze allemaal gemeen, een passie voor de sport. We werken jouw project uit alsof het onze eigen ruimte is. 

We bekijken samen alle mogelijkheden en we begeleiden je om de beste keuzes te maken in de fitnessapparatuur die je nodig hebt. Uiteindelijk zal jouw eigen training gym er eentje zijn die je filosofie vertegenwoordigt.  

Een plaats waar iedereen met het volste vertrouwen doelen kan behalen.
Bespaar tijd en geld door onze ervaring

"De ervaring van Fitness Trading zorgt ervoor dat je snel de perfecte gym inrichting hebt voor een geweldige prijs"

Enkele voordelen:
Meer dan 25 jaar ervaring
De beste in de industrie schonken ons reeds hun vertrouwen
Een gedeelde passie voor fitness
Enkel materiaal van de hoogste kwaliteit
Professionele begeleiding
100% tevredenheidsgarantie
Projecten

De beste kwaliteit, voor projecten groot en klein

Een volledig ingerichte gym of enkele key toestellen? Wij zorgen ervoor dat je bedrijfsfitness een plaats wordt waar je medewerkers met plezier gebruik van maken.
Virtuele Tour

Een virtuele wandeling door jouw toekomstige fitness

Een virtuele wandeling door jouw toekomstige gym. Een van onze favoriete onderdelen tijdens het proces om een nieuwe ruimte in te richten is onze 3D tour. Nadat jouw op maat gemaakte selectie van toestellen en apparatuur klaar is gaan we deze installeren in een virtuele simulatie van jouw eigen ruimte.

Op deze manier kan je al eens rondwandelen in jouw toekomstige gym en oordelen of alles correct aanvoelt. Je kan de fitnesstoestellen alvast een plaats geven en op voorhand bepalen wat het meest efficiënt is. Dit is volgens ons absoluut een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je de juiste selectie van toestellen aankoopt.

Start de conversatie

Ben je klaar om de eerst stappen richting een bedrijfsfitness te zetten? Start vrijblijvend de conversatie via onderstaand formulier.
“De begeleiding en de kennis van Fitness Trading bij de inrichting van onze fitnessruimte was echt een geweldige ervaring”
Joe Harper, Antwerpen