Renegade, een totaalconcept

Renegade biedt kwalitatieve trainingstoestellen met ongeëvenaarde duurzaamheid en prestaties, waardoor je je volledige potentieel kan bereiken. Ze zijn uitstekend om je HIIT-training naar een hoger niveau te tillen of je cardiotraining veelzijdig en uitdagend te houden en staan garant voor 100% ondersteuning tijdens je training. Dgelijke fitnesstoestellen zonder nutteloze franje, onnmisbaar voor een solide fitnessroutine.

HIIT-Training met Renegade

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Tijdens een HIIT-training wissel je in een korte periode oefeningen met een hoge intensiteit af met een korte rustpauze. Je hartslag zal hierbij flinke pieken maken. Waarom is HIIT nu juist zo effectief? En waarom kan HIIT ook jou helpen om op verschillende vlakken aan een gezonder lichaam te werken?
  • Je verbrandt in korte tijd veel calorieën
  • Je vergroot je uithoudingsvermogen
  • De afterburn is groter
  • Je spiermassa blijft intact
  • Het verhoogt je metabolisme
  • Het kost weinig tijd
  • Het is gezond voor je hart
  • HIIT verveelt niet
  • Je kan het overal doen

Air Bike

De Air Bike is een populair cardiotoestel waarmee de sporter in zijn eigen tempo kan trainen. De intensiteit van de training wordt bepaald door het tempo van de sporter. Daarnaast is de Air Bike het perfecte apparaat voor high power intervaltraining (HIIT / High Intensity Interval Training).

Air Rower

De roeitrainer is één van de beste toestellen om je hele lichaam te trainen. Het vraagt een gelijke inspanning van zowel het boven- en onderlichaam. Ook ontlast je het knie- en enkelgewricht. Dit komt doordat je zonder impact traint. Dit maakt de Air Rower uitermate geschikt voor revalidatie.

Air Runner

Dit ultieme, zelfaangedreven toestel biedt een unieke trainingservaring waarvoor geen elektriciteit nodig is. Voel de vrijheid van deze volledig handmatige loopband terwijl je rent of wandelt op het unieke gebogen loopoppervlak waar jij de motor bent.

Air Ski

De Air Ski versterkt de spieren die van belang zijn bij het skiën waaronder het bovenlichaam, de buik-, rug- en beenspieren. Omdat dit fitnessapparaat werkt met een lucht- en magnetisch weerstandssysteem, zijn de bewegingen zeer vloeiend en wordt het risico op blessures verminderd.