Gym inrichting voor sportscholen

Denk je er aan om een sportschool te openen of heeft jouw bestaande sportschool nood aan nieuwe toestellen? Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we jou perfect begeleiden in dit traject.

We bekijken samen de grootte van de ruimte, hoeveel leden je gelijktijdig verwacht en waarop je de focus wil leggen. Uit ervaring weten we perfect hoe we de ruimte kunnen indelen met de juiste balans.

Start de conversatie

Een sportschool waar leden met plezier hun actieve levensstijl komen onderhouden

Als eigenaar van een sportschool wil je natuurlijk dat jij jouw bedrijfsdoelstellingen kan behalen en dat je leden hun sportieve doelstellingen kunnen behalen.

Hiervoor is het belangrijk dat je de beschikbare vierkante meters van je sportschool zo goed mogelijk benut. Daarnaast wil je uiteraard ook een goede balans tussen cardio- en krachttraining.

Wil je graag een leasing voor de inrichting van je sportschool? Ook dat kan! Informeer zeker even naar de voorwaarden.

De kwaliteit van de gebruikte toestellen is daarnaast ook uitermate belangrijk. Fitnesstoestellen van een goede kwaliteit hebben enkele belangrijke voordelen:

  • Minder vaak defecten waardoor leden optimaal gebruik kunnen maken van de toestellen
  • Minder vaak onderhoud vereist waardoor de Total Cost of Ownership vaak lager ligt dan goedkopere toestellen
  • Een langere levensduur waardoor je investering langer rendeert

Is er toch eens een service nodig, dan staat ons service team voor je klaar om dit onmiddellijk op te lossen.

Bespaar tijd en geld door onze ervaring

"De ervaring van Fitness Trading zorgt ervoor dat je snel de perfecte sportschool inrichting hebt voor een geweldige prijs"

Enkele voordelen:
Meer dan 25 jaar ervaring
De beste in de industrie schonken ons reeds hun vertrouwen
Een gedeelde passie voor fitness
Enkel materiaal van de hoogste kwaliteit
Professionele begeleiding
100% tevredenheidsgarantie
Projecten

Sportscholen op maat van de klant!

Een volledig ingerichte sportschool, klein of groot? Wij zorgen ervoor dat je sportschool een plaats wordt waar je leden met vertrouwen hun doelen behalen.
Virtuele Tour

Een virtuele wandeling door jouw toekomstige sportschool

Een van onze favoriete onderdelen tijdens het proces om een nieuwe ruimte in te richten is onze 3D tour. Nadat jouw op maat gemaakte selectie van toestellen en apparatuur klaar is gaan we deze installeren in een virtuele simulatie van jouw sportschool.

Op deze manier kan je al eens rondwandelen in jouw nieuwe sportschool en oordelen of alles correct aanvoelt. Je kan de fitnesstoestellen alvast een plaats geven en op voorhand bepalen wat het meest efficiënt is. Dit is volgens ons absoluut een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je de juiste selectie van toestellen aankoopt.

Start de conversatie

Ben je klaar om de eerst stappen te zetten richting de inrichting van jouw sportschool? Start vrijblijvend de conversatie via onderstaand formulier.
“De begeleiding en de kennis van Fitness Trading bij de inrichting van onze sportschool was echt helemaal top!”
Ben Verhoef, Amsterdam