Gym inrichting voor overheidsinstanties

Vertegenwoordig je een overheidsinstantie zoals de politie, de brandweer, het leger of een andere soortgelijke organisatie, en heeft deze nood aan een fitnessruimte waar iedereen even kan bewegen?

Sporten biedt tal van voordelen, zowel fysiek als mentaal. Het houdt je fit en zorgt ervoor dat je steeds scherp bent. Voor overheidsinstanties is dit interessant aangezien de gezondheid van de werknemers zeer belangrijk is om het werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wij weten precies hoe je een fitnessruimte inricht en hoe je hier de juiste fitnessapparatuur voor uitkiest.

Start de conversatie

Een plek waar mensen aan zichzelf kunnen werken - zowel fysiek als mentaal

We hebben reeds vele projecten uitgewerkt voor dergelijke organisaties door een ruimte in te richten waar iedereen kan samenkomen om even het hoofd leeg te maken en aan de gezondheid te werken.

Iedereen kan precies doen wat ze graag doen - of het nu gaat om een training in groepsverband of een solo workout met de hoofdtelefoon op.Mensen zijn productiever wanneer ze door de dag even kunnen bewegen en de gedachten kunnen verzetten. Het zorgt voor meer energie en een betere focus*. Om nog maar te zwijgen van de lange termijn voordelen qua gezondheid.

We bekijken samen alle mogelijkheden en we begeleiden je om de beste keuzes te maken in de fitnessapparatuur die je nodig hebt, alsook de inrichting van de hele fitnessruimte. Uiteindelijk zal deze ruimte er een zijn waar iedereen binnen je organisatie zich goed in voelt en die de filosofie ervan vertegenwoordigt.
Bespaar tijd en geld door onze ervaring

"De ervaring van Fitness Trading zorgt ervoor dat je snel de perfecte gym inrichting hebt voor een geweldige prijs"

Enkele voordelen:
Meer dan 25 jaar ervaring
De beste in de industrie schonken ons reeds hun vertrouwen
Een gedeelde passie voor fitness
Enkel materiaal van de hoogste kwaliteit
Professionele begeleiding
100% tevredenheidsgarantie
Projecten

Fitnessruimte bij de overheid

Ben je verantwoordelijk voor het welzijn van het personeel bij de politie, de brandweer, het leger of een andere overheidsinstantie? Vooral omdat de gezondheid van de werknemers in deze branche zo belangrijk is om hun werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, zijn deze organisaties gebaat met een fitnessruimte.
Virtuele Tour

Een virtuele wandeling door jouw toekomstige fitnessruimte

Een van onze favoriete onderdelen tijdens het proces om een nieuwe ruimte in te richten is onze 3D tour. Nadat jouw op maat gemaakte selectie van toestellen en apparatuur klaar is gaan we deze installeren in een virtuele simulatie van jouw eigen ruimte.

Op deze manier kan je al eens rondwandelen in jouw toekomstige fitnessruimte en oordelen of alles correct aanvoelt. Je kan de fitnesstoestellen alvast een plaats geven en op voorhand bepalen wat het meest efficiënt is. Dit is volgens ons absoluut een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je de juiste selectie van toestellen aankoopt.

Start de conversatie

Ben je klaar om de eerst stappen richting een fitnessruimte te zetten? Start vrijblijvend de conversatie via onderstaand formulier.
“De begeleiding en de kennis van Fitness Trading bij de inrichting van onze fitnessruimte was echt een geweldige ervaring”
Joe Harper, Antwerpen

¹ Exercise is more than medicine: The working age population's well-being and productivity
² Why Exercise Boosts Mood and Energy