Spirit Fitness Cable example

Voor elk wat wils!

Spirit Fitness heeft een breed assortiment aan professionele krachtapparatuur en overstijgt jouw verwachtingen zodat je meer leden aantrekt en behoudt dan ooit tevoren. De Spirit krachtapparaten zijn gebruiksvriendelijk, strak vormgegeven en voldoen aan de eisen van iedere sporter, ongeacht leeftijd, vaardigheid of fitnessniveau. Je hebt de keuze uit verschillende series, allen met een hoogwaardig en duurzaam design, waarmee je eindeloos veel trainingsopties kunt realiseren.

Spirit's krachtapparatuur
is de basis voor elke full-service fitnessfaciliteit.

Deze robuuste krachttrainingsapparatuur kan de prestaties van elke sporter aan en helpt hen te bereiken waar ze naar streven. SPIRIT Strength beweegt zoals het lichaam bedoeld is om te bewegen en beloont hardwerken met resultaten.

Wij garanderen je dat elk product uit elke serie vloeiende bewegingen, ergonomisch verantwoord comfort en de duurzaamheid biedt om de meest veeleisende trainingsomstandigheden te trotseren.

Selectorized

Bij de Spirit Fitness selectorized toestellen ligt de focus op zowel duurzaamheid als gezonde biomechanica en ze voldoen aan de unieke behoeften van elke sporter.

Plate Loaded

Ontdek de plaatbelaste toestellen van Spirit, gebouwd voor intensief, commercieel gebruik. Deze toestellen bieden een superieure biomechanica en een ergonomisch ontwerp dat meer spierisolatie mogelijk maakt en zo een uitzonderlijke trainingservaring creëert.

Free Weights

Onze toestellen voor vrije gewichten bestaan uit materialen van ongeëvenaarde kwaliteit, net als de rest van onze series.
Of je nu een olympische bank of een preacher curl nodig hebt, wij hebben de juiste uitrusting om je training compleet te maken.

Cable Motion

De Spirit Cable Series biedt een doeltreffend een veelzijdige, multidimensionale krachttraining. Deze robuuste toestellen voorzien je van een training voor het hele lichaam en bouwen balans, kracht en vermogen op.

Gratis Projectanalyse

Ben je klaar om de eerst stappen te zetten richting de inrichting van jouw fitnessruimte? Start vrijblijvend de conversatie via onderstaand formulier.
“De begeleiding en de kennis van Fitness Trading bij de inrichting van onze fitness was echt helemaal top!”
Ben Verhoef