Gym inrichting voor bedrijfsfitness

Heeft je bedrijf nood aan een fitnessruimte waar medewerkers even kunnen bewegen? Sporten biedt tal van voordelen, zowel fysiek als mentaal. Het houdt je fit en zorgt ervoor dat je steeds scherp bent.

Verschillende studies¹ hebben reeds aangetoond dat dit de productiviteit van je medewerkers ten goede komt. Wij weten precies hoe je een bedrijfsfitness inricht en hoe je hier de juiste fitnessapparatuur voor uitkiest.

Start de conversatie

Een plekje binnen het bedrijf waar mensen aan zichzelf kunnen werken

We hebben reeds vele projecten uitgewerkt voor bedrijven waar een ruimte werd ingericht waar iedereen binnen het bedrijf kan samenkomen om even het hoofd leeg te maken en aan hun gezondheid te werken. Iedereen kan precies doen wat ze graag doen - of het nu gaat om een training in groepsverband of een solo workout met de hoofdtelefoon op. Mensen zijn productiever wanneer ze door de dag even kunnen bewegen en de gedachten kunnen verzetten.
Het zorgt voor meer energie en een betere focus². Om nog maar te zwijgen van de lange termijn voordelen qua gezondheid.

We bekijken samen alle mogelijkheden en we begeleiden je om de beste keuzes te maken in de fitnessapparatuur die je nodig hebt, alsook de inrichting van de hele fitnessruimte. Uiteindelijk zal deze ruimte er een zijn waar je werknemers zich goed in voelen en die de filosofie van je bedrijf vertegenwoordigt.
Bespaar tijd en geld door onze ervaring

"De ervaring van Fitness Trading zorgt ervoor dat je snel de perfecte gym inrichting hebt voor een geweldige prijs"

Enkele voordelen:
Meer dan 25 jaar ervaring
De beste in de industrie schonken ons reeds hun vertrouwen
Een gedeelde passie voor fitness
Enkel materiaal van de hoogste kwaliteit
Professionele begeleiding
100% tevredenheidsgarantie
Projecten

Een gezond bedrijf begint bij gezonde werknemers!

Geef je personeel de mogelijkheid om op kantoor tetrainen, want sporten voor of na het werk, of tijdens de lunchpauze, heeftvoordelen, zowel fysiek als mentaal. Het verhoogt de productiviteit van jemedewerkers, wat je bedrijf natuurlijk ten goede komt. Een win-winsituatie vooriedereen.
Virtuele Tour

Een virtuele wandeling door jouw toekomstige bedrijfsfitness

Een van onze favoriete onderdelen tijdens het proces om een nieuwe ruimte in te richten is onze 3D tour. Nadat jouw op maat gemaakte selectie van toestellen en apparatuur klaar is gaan we deze installeren in een virtuele simulatie van jouw eigen ruimte.

Op deze manier kan je al eens rondwandelen in jouw toekomstige bedrijfsfitness en oordelen of alles correct aanvoelt. Je kan de fitnesstoestellen alvast een plaats geven en op voorhand bepalen wat het meest efficiënt is. Dit is volgens ons absoluut een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je de juiste selectie van toestellen aankoopt.

Start de conversatie

Ben je klaar om de eerst stappen richting een bedrijfsfitness te zetten? Start vrijblijvend de conversatie via onderstaand formulier.
“De begeleiding en de kennis van Fitness Trading bij de inrichting van onze fitnessruimte was echt een geweldige ervaring”
Joe Harper, Antwerpen

¹ Exercise is more than medicine: The working age population's well-being and productivity
² Why Exercise Boosts Mood and Energy